Att tänka på vid renovering

Oavsett om du tänker sälja din bostad eller om du köper en bostad så kan det vara läge för att renovera den något. Säljer du så kan det vara för att kunna få ut så mycket som möjligt för din bostad, köper du så kan det vara för att få din bostad som du vill ha den.

bathroom
Det är inte alltid då man köpt en lägenhet eller hus och man är helt överens med den förre ägaren om färger och tapetval. Det kan också vara så att fastigheten har några år på nacken så det mest är omodernt och inte alls som man hade tänkt sig.

Vi har lite andra krav idag på hur våra badrum och kök ska se ut och det är inte alla gånger man tycker det är mysigt med mörkblåa skåpluckor eller blommigt inne i badrummet. Vi vill gärna ha moderna material som exempelvis kakel och klinker i våra badrum, kolla upp Stonefactory för det senaste för ditt badrum eller kök.

Håller du på eller tänker börja med renovering av ett badrum så kan du hitta inspiration hos Sköna Hem för att komma igång så smått. Här hittar du massor av sköna bilder på hur du kan göra med ditt badrum. Du hittar bra rengöringstips och inredningsstilar samt hur du ska göra för att maximera ytan om du har ett litet badrum.